vineri, 29 ianuarie 2016

De ce nu își văd medicii din Hunedoara de lucru?

Lăsați-ne să ne facem treaba! Nu aduceți politicul în spitalul din Hunedoara!

Astea au fost cererile celor care au organizat o conferință de presă, împreună cu directorul spitalului municipal Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara.

De ce? De ce ți-ai rupe din timpul tău prețios, ca să participi la o întâlnire cu presa pe care nu ți-o dorești, unde să te plângi că ești băgat în seamă de politicieni, deși ABSOLUT NICI UN POLITICIAN nu a zis ABSOLUT NIMIC despre vreun medic din cadrul acestui spital.

"Scandalul" se referea strict la secția de dializă, fără a se menționa vreun nume de medic. Și totuși...

iată cine s-a găsit să strige: LĂSAȚI-NE ÎN PACE!

La întâlnirea lămuritoare de marţi, de la Hunedoara, au fost prezenţi Nicuşor Eduard Ştefan, managerul spitalului, Bianca Lovacz, preşedintele consiliului de administraţie al spitalului – din partea Primăriei Hunedoara -, Robert Muzsic – consilier local şi membru în consiliul de administraţie al spitalului, doctor Mioara Pavel – medic şef al secţiei de medicină internă şi reprezentantul Colegiului Medicilor în consiliul de administraţie al spitalului, doctor Carolina Radu – director medical adjunct al spitalului, doctor Cătălin Guţă – medic neurolog şi lider al Sindicatului Honoris Causa, Anca Sârbu – asistentă şi lider al Sindicatului Sanitas, Claudia Şutău – directorul de îngrijiri.
(sursa)



Ei sunt cei care nu au putut să își facă treaba, marți, din cauza politicienilor și a presei. Presa aia pe care o blamează, dar pe care o primesc la conferință preferențial.

Scandalul l-ați provocat voi. Dacă i-ați fi dat ignore lui Dan Bobouțanu și celorlalți consilieri care au vrut să reînființeze secția de dializă, dar s-au exprimat greșit, acum tot scandalul s-ar fi stins. De fapt, nici nu ar fi existat.

Dar nuuu, voi ați vrut să vă faceți auziți, să știe lumea că voi sunteți ăia neimplicați politic. Astfel, v-ați implicat singuri politic și ați strigat asta în gura mare, la cine a stat (sau a putut) să vă audă în cadrul conferinței de presă.

ȘI, CEL MAI MIZERABIL LUCRU CU PUTINȚĂ, doctorița Carolina Radu sau Carollina Radu a găsit de cuviință să menționeze, într-o conferință de presă, faptul că membri ai familiei viceprimarului Dan Bobouțanu erau tratați în spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, în momentul respectiv.

CONFIDENȚIALITATE? Drepturile pacientului? Nu știu, poate ar trebui să o întrebăm pe doamna Pavel, că dânsa e reprezentantul Colegiului Medicilor în consiliul de administrație al spitalului... ce ziceți, stimată doamnă, vi se pare în regulă să "dai din casă" astfel de informații sensibile? 

Mie îmi sună chiar a amenințare... tu te iei de noi și noi îți tratăm rudele, viceprimarule! Doamna doctor Carollina Radu, unde ați învățat treburile astea? Mă iertați că vă spun (sau nu mă iertați, că nu-mi pasă), dar ați fost mizerabilă la faza asta!

Niciun comentariu: