marți, 15 septembrie 2015

Hunedoara este centrul Universului!

Am o cunoștință, un bărbat care este convins că în satul hunedorean în care locuiește el s-a născut Iisus Hristos, că râul care străbate satul este, de fapt, Iordanul, iar în casa în care locuiește el a locuit Fecioara Maria. Uneori, când mă prinde la povești, mă ține cu orele ca să îmi spună cât e de sfânt satul lui și cum noi, românii, suntem un fel de sămânță a umanității.

Poate că e o comparație exagerată, dar un cetățean de pe Facebook, domnul Grecu Constantin, este umbra deputatului Carmen Hărău pe Facebook (nu știu dacă și în viața reală) și absolut orice fâs pe care doamna l-ar trage online este urmat de aplauzele domnului Grecu Constantin.

Cea mai recentă ispravă a acestui domn este declarația că Hunedoara este CENTRUL UNIVERSULUI. Și atenție, omul nu glumește deloc!


Deci doamna deputat a pus pe Facebook o poză cu dumneaei privind în sus, spre viitor, chestii adânci. Un cetățean zice că nu înțelege ce-i cu poza, Umbra lui Carmen Hărău. Pe Facebook, Grecu Constantin, îi răspunde: "...nici nu trebuie!". Va să zică, înțelesul nu este pentru oricine.

Vincze Edmund zice: Păi, mai admirăm și noi politicienii noștrii (sic!), încurajăm inițiativele lor, vom vedea când vor prinde viață...

Și, bineînțeles, îi răspunde Umbra lui Carmen Hărău. Pe Facebook:

Au prins viață. Hunedoara este Centrul Universului, zilnic ne vizitează cca 3000 de persoane, sunt în derulare mai multe proiecte și semnele sunt bune!

Probabil că doamna deputat este mulțumită de aceste comentarii. Doamna are nevoie de cât mai multe persoane care s-o aprobe, s-o susțină, să îi confirme valoarea. Pentru aceștia, zice-se, n-are scai la buzunare.

Iar cei care îndrăznesc să critice acțiunile pe care le întreprinde sunt niște "șantajiști care latră pentru că nu le-a dat bani de covrigi".

Ar fi multe de zis aici, dar mă opresc acum, asta cu Hunedoara care e centrul Universului este mult prea tare ca să-i umbresc importanța cu alte lucruri. S-o savurăm, așadar!

Niciun comentariu: