joi, 24 martie 2016

Dacă spui că ești alături de oameni, fi-le alături și în realitate!

Liberalii plâng acum de mila energeticienilor de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH), strigă cât îi țin plămânii că PSD-ul a făcut buba, că PSD-ul e bau-bau și din cauza PSD-ului se închide complexul, dar... uită câteva lucruri esențiale.

Cum ar fi că până în 2012, complexul a fost condus de vizionari din barca lor - un singur exemplu: Marius Cristian Vladu, PDL-ist.

Când PSD a venit cu idei pentru salvarea Complexului, guvernul a fost înlocuit cu unul tehnocrat, pe placul liberalilor. Iar guvernul tehnocrat ce-a făcut? Păi... ce se vede.

Îl sfătuiesc pe domnul Țîmpău s-o ia de mânuță pe "Mica" Hărău și să se ducă amândoi la CEH, să facă greva foamei alături de angajații care refuză hrana. Să intre în mină împreună cu minerii alături de care spun că sunt, în loc să plângă în comunicate de presă date de la căldurică, din fotoliile lor moi de la sediile - ptiu, drace, era să scriu sediile de campanie și n-aș fi greșit deloc! - de partid.

Nu vă mai lăudați că sunteți alături de angajații CEH, ci fiți cu adevărat alături de ei, mergeți în mijlocul lor, faceți greva foamei, nu le plângeți doar de milă de la distanță și de prin studiourile televiziunilor prietene... că nu rezolvați nimic.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

Să nu-mi spuneți că PNL este alături de oameni prin crearea de legi care să-i ajute. Nu, creșterea natalității nu este cea mai stringentă problemă a angajaților CEH care riscă să rămână fără locuri de muncă! Nici reprezentarea de gen nu este o problemă de importanță capitală pentru hunedorenii cărora puțin le pasă dacă în Parlament o freacă pe bani grei o doamnă deputat sau un domn deputat.

Hunedorenii au nevoie de soluții, de oameni care să lucreze pentru ei, pentru HUNEDORENI și nu pentru interesul propriu.

O scurtă documentare ne arată că de când a intrat în politică, madam Hărău s-a îmbogățit în asemenea hal, încât nu mai știe în ce să investească purcoiul de bani! Așa că... mai construiește un hotel, mai face o clinică privată, mai plantează niște panseluțe, mai minte că a măturat o stradă ori că a ecologizat un sit industrial și ia bani din toate părțile. Desigur, toate astea le face pentru hunedorenii ei (bărbatul ei, fiicele ei, ginerele ei, nepoata ei etc.)

Niciun comentariu: