luni, 7 martie 2016

La spitalul municipal Dr. Alexandru Simionescu, unii angajați sunt ca pe propria moșie

De exemplu, un cetățean care s-a dus în vizită la un bolnav, duminică, nu a fost lăsat să intre în curtea spitalului, cei de la poartă motivând că spitalul este "închis".

Desigur, dacă vrei să mergi la spital și te încadrezi în programul de vizitare a bolnavilor (duminica sunt câteva ore în care poți face asta liber), nu te oprește nimeni, că sunt ore de vizită. Dar dacă te duci mai devreme, că poate lucrezi mai târziu și nu ai cum să ajungi, ți se comunică faptul că spitalul este închis. Nu zic nimic, de acord cu regulile astea, dar de ce spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara este închis doar pentru unii și LARG DESCHIS pentru alții?

De ce nu poți intra cu mașina în curtea spitalului dacă ești bolnav și te duci acolo ca să te internezi? În filme vedem cum asistenții te duc în scaunul cu rotile până la lift sau până la ușa spitalului, aici nici măcar nu te preia nimeni, ba, ideal ar fi - pentru ei - să te duci în genunchi, târându-te, dacă nu poți merge pe picioare și trebuie să te internezi. Nu poți nici să chemi salvarea dacă nu ai o urgență, ci doar nu te poți deplasa.

Așa e pe moșia lui Nicușor Ștefan...



Povestea o puteți urmări aici.

Niciun comentariu: