joi, 3 martie 2016

Frunză verde Barabaș / Tai copacii, tu mă laș'!

Ieri sau alaltăieri, la emisiunea lui Mihuleţ pe Hunedoara TV, a venit Georgeta Barabaş, şefa de la garda de mediu. Emisiunea o puteţi vedea integral pe YouTube, eu am selectat doar ce era important. Pe scurt, societatea civilă din Deva a făcut o sesizare referitoare la faptul că se taie ceva copaci de pe Dealul Cetăţii. După o serie de pupături şi laude pentru reprezentanţii societăţii civile, doamna Barabaş a recunoscut că habar nu are dacă tăiatul copacilor din acea zonă este sau nu legal. 

Aşteaptă şi ea rezultatul anchetei pentru a putea transmite un răspuns celor care au făcut sesizarea. 

Dar, pentru ca nu şi-a putut ţine gura, n-a rămas filosoafă. A trebuit să o deschidă şi să critice un ONG care, anul trecut, a făcut un scandal referitor la defrişările de pe Râul Alb. Ca şi în acest caz, a fost nevoie de o anchetă care să demonstreze că acele tăieri erau legale. Diferenţa dintre acel caz şi acesta este că acolo s-a terminat ancheta şi s-a demonstrat că era legal ce se întâmpla, aici abia vineri vor veni ceva rezultate.

Plus că oricum nu-l suportă pe primarul Devei.


Posted by Alexandru Avram on Wednesday, March 2, 2016

Cu ce ne afectează asta pe noi, hunedorenii? Păi această duduie este prietenă foarte bună cu coana Leonora. Aţi văzut cum "toaletează" ProServ copacii în Hunedoara? Credeţi că va veni Geta Barabaş s-o amendeze pe buna ei prietenă Hărău pentru că firma ei distruge copacii Hunedoarei?

Nu, nu va veni. Barabaş are acum altă treabă.



Niciun comentariu: