miercuri, 2 martie 2016

Manipulare marca Info HD & Arion

Tocmai când am crezut că penibilul Arion nu se poate coborî mai jos de atât, mi-a arătat că se poate.

În ştirile de luni, 29 februarie 2016, de la InfoHD (vezi video mai jos), a demonstrat că-şi poate folosi postul de televiziune pentru a manipula opinia publică într-un mod mai jegos decât o face Antena3.

În loc ca ştirea să relateze realitatea, complicii micinosului au tăiat şi au manipulat imaginile astfel încât să pară că respectivii consilieri care au părăsit sala de şedinţe au făcut acest lucru pentru că nu aveau chef de muncă şi nu pentru că puneau la îndoială legalitatea a ceea ce se întâmpla acolo (declaraţia integrală aici: https://youtu.be/2WcgKDsDZvw?t=125).

Acest mincinos nenorocit mai are şi tupeul ordinar de a se victimiza şi a plange că, din cauza PSD-UNPR-ALDE nu-şi poate face el treaba şi au de suferit hunedorenii pentru că nu sunt votate hotărârile care vin în ajutorul lor.

Hai să vedem ce hotărâri erau atât de importante şi veneau în ajutorul hunedorenilor.

De exemplu, punctul 25 pe ordinea de zi se referea la faptul că Primăria Hunedoara vrea să cumpere cu 294 de mii de lei (adică aproape 3 miliarde de lei vechi) două terenuri de la o persoană fizică pentru a face un parc de joacă. Terenurile sunt în proprietatea Dianei Sînc, viitoarea sotie a lui Răzvan Balosin, fiul lui Balosin Nicolae - directorul ECOSID SRL şi apropiat al primarului Arion. Mă gândesc că ăsta este un fel de cadou de nuntă, nu? O mică atenţie care să vină în ajutorul sărmanilor hunedoreni.

La punctul 44 de pe ordinea de zi aveam o altă hunedoreancă sărmană care, din cauza răilor consilieri care au părăsit sala, nu a mai beneficiat de munca pe care vajnicul primar Arion o presta. Numele acestei hunedorence este Adelina Plic, consiliera primarului Arion. Aceasta a primit de la primărie în octombrie anul trecut un apartament în chirie, apartament situat în zona casei de cultură. Chiria era modică, în jur de 100 de lei pe lună.

Zvonul este că Adelina Plic nici măcar nu stătea în acel apartament, aceasta închiriindu-l altora cu un pret mult mai mare. Altfel de ce şi-ar fi parcat maşina în zona Profi, unde stătea înainte, dacă ea locuia la teatru?

Revenind la problemă, pe ordinea de zi sărmana hunedoreancă pentru care transpiră Arion (de atâta muncă, nu de altceva) voia acum să cumpere apartamentul pe care abia l-a primit în chirie. Nimic ieşit din comun, atât că suma cu care îl vrea este de 15.000 de lei. Adică aproximativ 3000 de euro. Convenabil, nu? Apartament cu două camere în centru 15.000 de lei, cum să nu fie convenabil. Asta în condiţiile în care, un astfel de apartament se vinde în acea zonă cu 47.000 - 50.000, adică de trei ori mai mult.

Aceştia sunt doar unii dintre hunedorenii pe care, din cauza PSD-ului, primarul Arion nu-i poate ajuta. 

Jegos, hoţ, manipulator şi nesimţit, "calităţi" învăţate de la stăpâna lui, madam Hărău!

Niciun comentariu: