vineri, 6 mai 2016

Când ești DUMNEZEU, parchezi unde vrei tu!

Așa se comportă doamna deputat "de Hunedoara" Eleonora Carmen Hărău, care de mai bine de un an este "prinsă" întruna parcând pe unde găsește un petic de pământ. Doamna pune o roată pe el și zice: AL MEU AL MEU AL MEU!, decretând pe loc că bucățica aia de pământ poate ține loc de parcare, până când își rezolvă dânsa treburile.

Doamna și-a făcut autocritica, într-una dintre muuultele emisiuni la care participă (la televiziunile locale, că la alea naționale nu o lasă nimeni să bată câmpii, pardon, să dea din gură cât ar vrea ea), recunoscând că mereu întârzie. Aproape de fiecare dată, emisiunile încep cu anunțarea ei ca invitată și abia mai încolo cu apariția ei în platou. Că... nu găsește loc de parcare, pesemne.

Ei bine, de-a lungul timpului, oamenii i-au fotografiat mașina în cele mai ciudate poziții. Pe spațiul verde, pe trotuar, jumătate pe trotuar și jumătate pe carosabil etc.





Și a și promis solemn doamna, tot într-o emisiune televizată, că nu mai face. Că au dreptate ăia care o tot urmăresc prin oraș și-i fac poze, că nu e normal ca tocmai dumneaei să nu respecte legea. Cât a ținut minunea? Până la prima "grabă" când nu a găsit loc de parcare sau a considerat că poate să parcheze unde vrea ea, că este un fel de Dumnezeu și... orașul ăsta e ca și al ei, atât de aproape îl simte!


Poza asta are o zi vechime. A fost, pesemne, ceva ședință pe la sediul PNL, lângă Bulevardul Corvin, adică acolo unde vrea domnul primar să facă "pietonala" care duce de nicăieri până la... teatrul închis de ISU. Așa-i când n-ai tu locul tău de parcare peste tot prin oraș! :( Parchezi ca săracii, pe trotuar.


Zici că doamna a lipsit când la școala de șoferi s-a predat lecția despre parcat. Sau o fi făcut școala de șoferi la "fără frecvență"!

Cetățenii care administrează paginile de Facebook Ai parcat ca un bou - Hunedoara și Ai parcat ca un bou - HD, precum și jurnaliștii de la Hunedoara Liberă au surprins Mercedesul cu numere de înmatriculare HD09GOD (GOD=DUMNEZEU, pentru cine nu știe) în imaginile de mai sus.

Nici cu angajații doamnei, de la ProServ nu mi-e rușine. Au avut profesor bun! ProServ este firma aia care încasează de la Primăria Hunedoara multe milioane de euro pentru curățenia orașului, iar curățenia orașului... lasă de dorit. Dar aici discutăm despre mașini și mai ales despre cum le lăsăm pe trecerile de pietoni, pe trotuare sau pe unde avem noi treabă!




La fel, primarul Viorel Arion parchează cum vrea el, și cu mașina personală, și cu cea de serviciu.


Și angajații săi, pe unde apucă, doar sunt jurnaliști și au "misiuni" importante!



Niciun comentariu: