sâmbătă, 7 mai 2016

Dumnezeu preferă politicul, politicul și cănile mici

Și oamenii mici, aparent.

În noaptea de Înviere (adică atunci când se trecea în duminica Paștilor ortodoxe), la Catedrala Eroilor din buricul Hunedoarei s-au împărțit paști (pâine înmuiată în vin, pentru cine nu știe). Până aici, nimic anormal.

Anormal e că Paștile au fost puse în căni cu chipul primarului Viorel Arion, acest MÂNTUITOR al Hunedoarei și al hunedorenilor de pretutindeni!



Cănile au fost scoase din cutiile în care i-au fost livrate echipei de campanie a primarului, iar cutiile au fost aruncate în tomberonul de lângă Hotelul Rusca. Credeți că a stat cineva să spele cănile înainte de a le da oamenilor să mănânce din ele? Eu cred că nu. Că unde să le fi spălat... în noaptea de Înviere, în centrul orașului?











Contactat de jurnaliștii de la Hunedoara Liberă, preotul care a oficiat slujba de Înviere zicea că habar nu are despre ce e vorba. Cum să nu ai habar când cănile sunt în biserica ta și tu spui că primarul a donat Paștile și că ne rugăm pentru el???

Dumnezeu preferă și minciunile, se pare. Și mita pre-electorală. Bine BO$$!

După câteva zile, gunoiul încă nu era ridicat de acolo. Nu or mai fi rămas bani la buget pentru firmele de salubritate, cine știe?







Foto căni: https://www.facebook.com/butuc.ioanlucian/posts/1065883030134971
Foto gunoaie: https://www.facebook.com/groups/Civica.Hunedoara/permalink/1734680273474546/

Niciun comentariu: