miercuri, 18 mai 2016

Doamna Hărău, vă dăm niște lecitină?

Luați, doamnă, niște pastile de memorie, că se vede treaba că vă cam lasă!

Joi, în ziarul pe care l-ați înființat și unde l-ați adus pe Adrian Sălăgean redactor șef, acesta a scris, ca un cățeluș cuminte subaltern ascultător, un editorial pe placul dumneavoastră: cu laude pentru primarele atoatefăcător și de panglici degrabă tăietor, dar mai ales cu critici "de-alea subtile" la adresa lui Dan Bobouțanu, candidatul PSD la Primăria Hunedoara, cel de care vă este atât de frică tututor, încât nu mai știți din ce parte să-l loviți!

Poftim mostră de editorial din săptămânalul Replica, editat și finanțat și toate celea de Micro Mega, firmă deținută de familia deputatei Eleonora Carmen Hărău:


Deci ăsta este editorialul pe care ziarul lui Hărău l-a publicat joi. Ziaristul este nu un oarecare, ci tocmai redactorul șef, adică acel ziarist cu experiență, cu tot ce trebuie, care conduce redacția ziarului doamnei deputat și care o anunță pe doamnă despre ce-i apare în ziar... iar dacă nu o anunță el, poate afla chiar dumneaei, intrând pe site-ul ziarului și citind.

Nu fiți naivi să credeți că doamna nu știe EXACT ce materiale/opinii despre politică intră în ziarul familiei sale, mai ales în perioada asta, cu mize atât de mari, când peneliștii se pregătesc de alegeri lovind din toate părțile în adversarul lor politic. Deci doamna știa, dacă nu cumva chiar doamna a scris editorialul.

Mai cunoaștem și noi...

Și apoi vine doamna pe Facebook și își dă seama că a găsit un "civic" în persoana unui anume Mircea Modrean (în mod evident, un cont fals, creat de competenta echipă de campanie a primarelui Viorele cu scopul de a posta pe Facebook împotriva lui Dan Bobouțanu), care civic iată cât de bine le zice, domnule. Și-i distribuie postarea, de parcă ăla ar fi scris-o!

Postare, repet pentru cine n-a fost atent, copiată cu CTRL+C și CTRL+V de pe site-ul Replicii familiei doamnei Hărău!!!

  
Asta e așa, un fel de: Nu știu cine ești, dar o să te găsesc și o să te plătesc!



Pentru că, se știe, madam mica Hăroane doamna deputat nu are scai la buzunare! Doar ea ar fi în stare să îl plătească pe unul care nu există, nu-i așa, domnișoara Adelina?

Niciun comentariu: